Vi siger tak for en skøn juleafslutning!

og Tak for i år! Vi ønsker alle en glædelig jul og godt nytår

Vi ses igen den 15. januar til sæsonopstart!
Man kan allerede sætte et kryds i kalenderen for sommerlejren, der er den 2.-8. august.

Julekrea, Metro og Magi

Så har der igen været FDF, og julestemningen er i top! ??Væbnerne har lavet julekrea, Piltene har været ude i metroen og har danset om juletræet og spist æbleskiver på Kongens Nytorv. Tumlingene har haft et magisk møde, hvor seniorvæbnerne og seniorne lavet et magi show for dem.

Vi glæder os til årets hyggeligste juleafslutning på onsdag! husk at melde jer til på begivenheden og skrive antal børn og voksne

Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen…

 

…og vi har julehygget hele weekenden.. Med marcipangrise, nissehuer, æblerskiver og rensdyr har vi været på den traditionsrige julelejr, hvor vi har lavet juledekorationer, konfekt (uden at spise det hele), klippet julehjerter, spillet pakkeleg og haft lejrbål i jule-edition..

Tusind tak for en rigtig hyggelig juleweekend.. Vi er tilbage i Anna Kirke kl. 12.00..

Knive og lerperler

Familie FDF er nu nået til at lave skeder til de selv-skæftede knive og som supplement blev der brændt lerperler i bålet. Endnu en gang 4 dejlige timer med skønne børn og forældre i Skjold.

Bål, krea og lejr

Tumlinge har nået et helt lejr på et møde. Pilte er blevet mestre i at lave mad på bål og væbnerne lavede en masse krea.

Monsterfælde, majskolber og mad til fuglene …

Familie FDF mødtes i weekenden til først almindeligt møde og derefter overnatning. Vi lavede foderkogler til småfuglene og børnene legede og byggede monsterfælde mens de voksne bagte majskolber i bålet.
Om aftenen skar vi græskarlamper – vi nærmer os jo Halloween …

Krea, bål, koder og kage

Så har der igen været FDF-møde i Anna Kirke. Tumlingene har haft kreamøde, hvor de har lavet nogle flotte tegninger. Piltene har løst koder. Væbnerne har lavet bål. Seniorvæbnerne og seniorene har bagt kage.

Godt gang i Familie FDF

Familie FDF er godt i gang med efterårssæsonen. Vi har traditionen tro sejlet i kano i august og i søndags var vi så retur i Skjold med bålmad, forskellige værksteder og let intro til førstehjælp. Vi har fuldt hus med 12 glade drenge og deres forældre. Vi glæder os til et hyggeligt efterår sammen!

Leg, kodebrydning og madlavning

Tumlinge har været på tur i Leos Legeland. Piltene har løst koder og væbnerne har lavet mad.